2-værelses lejlighed på 67 m²

Rådhusstræde 43B, st. th., 3400 Hillerød

Bo til leje i denne flotte 2-værelses lejlighed på 67 m² i Hillerød – tæt på byens smukke vartegn, Frederiksborg Slot.

Lejligheden er for dig som ønsker at bo i en mindre, og mere rolig og intim boligbebyggelse, hvor fællesskab og tryghed i rare omgivelser skaber de perfekte boligrammer for et både hyggeligt og aktivt liv. Denne fine kvalitetsbolig med godt dagslys er veldisponeret, og har egen terrasse mod syd. 

Månedlig leje

11.200 kr.

Aconto varme: 500,-
Aconto vand: 300,-
Ledig fra: 01. maj 2024
Lejeperiode: Ubegrænset

Indretning og plantegning

I denne fine veldisponerede 2-værelses lejebolig på 67 m² får du en følelse af kvalitet, som fortsætter ned i alle boligens små detaljer.

Boligen har den helt perfekte solorientering, med høje vinduer i alle rum som giver et fantastisk dagslys, samt egen sydvendt terrasse med adgang til det særlige og eksklusive havemiljø med væksthus og skønne opholdssteder. Der er gulvvarme i alle boligens rum, dækket af smukke parketgulve i egetræ, samt ekstra høje skabsvægge i soveværelset.

Køkkenet er designet af Svane Køkkenet, med flotte hvide elementer og opbevaringsløsninger designet specielt til lejligheden. I køkkenet er der installeret hvidevare fra Siemens.

FÆLLESHUS

Som beboer i Rådhusstrædet har du adgang til et flot fælleshus som er indrettet i en charmerende villa fra 1912. Fælleshuset er udstyret med et stort køkken så det også kan anvendes til private arrangementer, samt en dejlig stor terrasse og petanquebane, så aktiviteterne kan nydes udendørs på lune dage og aftener. I fælleshuset kælder er der cykelværksted og motionsrum for alle Rådhusstrædets beboer.

Lejevilkår

Depositum 3 måneders husleje
Forudbetalt leje 1 måned + 1. måneds leje inkl. vand og varme
Lejeperiode Ubegrænset
Opsigelsesvarsel 3 måneders opsigelse - ingen bindingsperiode
Lejestigning Reguleret ifølge nettoprisindeks + skatter og afgifter

 

Alle lejere kontrolleres i RKI. Det er ikke muligt at leje en bolig, såfremt man er registreret i RKI.

FÅ MERE INFORMATION

Vil du reservere en lejebolig så kontakt os i dag.