FÆLLESHUS

Beboerne i RÅDHUSSTRÆDET har et lille fælleshus der er indrettet i en charmerende villa fra 1912 som er moderniseret til formålet. Her kan man lave fællesspisninger og dele hverdagen med sine naboer, eller etablere hyggelige miljøer som f.eks. bridgeklub, strikkeklub og læseklub.

Fælleshuset er udstyret med et stort køkken så det også kan anvendes af beboerne til private arrangementer med et større antal gæster. Fra fælleshuset er der adgang til en dejlig stor terrasse, så aktiviteterne kan nydes udendørs på lune dage og aftener.

I fælleshuset kælder er der cykelværksted og motionsrum for RÅDHUSSTRÆDETS beboer.

FÆLLESHUS

Beboerne i RÅDHUSSTRÆDET får et lille fælleshus der indrettes i charmerende villa fra 1912 som moderniseres til formålet. Her kan man lave fællesspisninger og dele hverdagen med sine naboer, eller etablere hyggelige miljøer som f.eks. bridgeklub, strikkeklub og læseklub.

Fælleshuset vil være udstyret med et stort køkken så det også kan anvendes af beboerne til private arrangementer med et større antal gæster. Fra fælleshuset bliver der adgang til en dejlig stor terrasse, så aktiviteterne kan nydes udendørs på lune dage og aftener.

I fælleshuset kælder vil der være cykelværksted og motionsrum for RÅDHUSSTRÆDETS beboer.

Haven

Som beplantning er der hovedsageligt valgt forskellige typer af græsser, der skifter farver med årstiderne, fra kølige blå og grønlige nuancer om sommeren til gyldne og varme toner om vinteren. Græsserne bidrager til at skabe forskellige og foranderlige små opholdsrum.

En hovedgangsti langs bebyggelsen binder området sammen. Særligt udvalgt belysning er med til at skabe en intimitet i haverummet. Fra boligernes opholdsrum har man kig ud i det sanselige og trygge haverum, som også er det man hilses velkommen af, når man ankommer til RÅDHUSSTRÆDET.

 

VELKOMMEN HJEM

Høje hovedøre byder velkommen ind i de rummelige og indbydende halls, og velkommen hjem til de nye, skønne boliger. Der findes elevatorer i alle opgange, der giver beboere nem og hurtig adgang til både boliger og depotrum.

Arkitekterne har haft særligt fokus på, at beboerne i Rådhusstrædet skal føle sig trygge i alle døgnets timer. Der benyttes derfor det komfortable briksystem som adgangskontrol, ligesom at der er videodisplay i alle dørtelefoner. Endvidere kan beboerne, via en smart mobil-app, modtage dørkald, se video og give adgang.

Det er tilladt at have husdyr i alle boliger.

 

KONTAKT OS

Vil du skrives op til en lejebolig eller har du spørgsmål, så kontakt os i dag!